Pašvaldība
Aicinām uzņēmējus pieteikties dalībai LTRK Kurzemes Biznesa klubam

TUKUMS 01.07.2020 LRTK Biznesa dienas
Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Kurzemes reģiona nodaļa sadarbībā ar AS Swedbank un Tukuma novada Domi aicina uzņēmējus piedalīties LTRK Kurzemes Biznesa kluba pasākumā, kas notiks 1. jūlijā, Tukumā, Zs ’’Mazburkas’’.


Biznesa kluba pasākumā ar atklāšanas uzrunu uzstāsies LTRK valdes priekšsēdētāja padomnieks Andris Vanags, Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Normunds Rečs un LTRK Kurzemes nodaļas vadītājs Ralfs Minkevičs. Par aktualitātēm ar prezentācijām uzstāsies vairāki eksperti – AS Swedbank Uzņēmumu naudas pārvaldības speciāliste Baiba Auziņa Biznesa kluba dalībniekus iepazīstinās ar to, kā e-komercija var palīdzēt pārdzīvot Covid-19 pandēmijas radīto krīzi, savukārt EXPgroup vadītāja, personālvadības eksperte Ilva Bērziņa uzstāsies ar prezentāciju par tēmu: “Kā turpināt strādāt un saprast, no kādām funkcijām, izmaksām, darbībām patlaban atteikties, lai turpinātu sasniegt rezultātu?”
“LTRK ir viena no tām organizācijām, kura aktīvi iesaistās visos ekonomikas, likumdošanas un sabiedriskajos veicināšanas procesos, kas šobrīd ir saistīti ar Covid-19 pandēmijas radīto krīzi, sadarbojoties ar sadarbības partneriem un Ekonomikas ministriju, kā arī paralēli aktīvi turpinās darbs pie visiem ar uzņēmējdarbības vides un Latvijas tautsaimniecības attīstības saistītajiem procesiem. LTRK ieskatā galvenais virziens, kurā jāinvestē ir eksports un produktivitāte, tāpēc jāstimulē uzņēmēju vēlme darboties un attīstīties šajā virzienā," LTRK valdes priekšsēdētāja padomnieks Andris Vanags.
Pasākuma noslēgumā EXPgroup biznesa trenere, vadītāja un komandu kouča vadītāja Elita Kazaine klātesošos iepazīstinās ar prezentāciju par tēmu “Kā veidot prognozes un pieņemt lēmumus par labākajām izvēlēm biznesam neskaidros un mainīgos apstākļos”. Klātesošajiem uzņēmējiem būs iespēja uzdot sev aktuālus jautājumus par uzņēmumu mērķu sasniegšanu esošajos apstākļos, uzņēmumu pārorientēšanos, e-komercijas palīdzību Covid-19 pandēmijas izraisītās krīzes pārvarēšanai un citām aktualitātēm.
Dalība pasākumā ir bezmaksas un tikai ar iepriekšēju reģistrāciju.
Reģistrācija: https://www.mitto.me/ltrk-kbk-tukums/pieteikties
Papildus informācija: santa.eizenarma@chamber.lv , Tel. 29757233 (Santa)

Pasākuma programma 

Papildu informācijai:

Inese Raiba

Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļas vadītāja

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera

Kr. Valdemāra iela 35, Rīga, LV-1010, Latvija T. + 371 67830825

  1. + 371 26642131

Inese.raiba@chamber.lv

www.chamber.lv