Datums 13. septembris, 2025
Laiks16.00–20.00
Vieta Engures Saieta nams

13. septembrī plkst. 16.00- 20.00 Engures Saieta namā aicināti uz fermentēšanas meistarklasi - fermentētu produktu degustācija un gatavošana kopā ar Magoni Boleiko, Dabas mākslas skola.

Vai vēlies iemācīties dabīgi saglabāt pārtiku, radīt veselīgus un garšīgus produktus un iepazīt fermentēšanas burvību?Tad nāc uz mūsu fermentēšanas meistarklasi, kur kopā radīsim gardus un vērtīgus produktus!

Uzzināsi fermentēšanas pamatus: kādēļ fermentēt, kādi procesi notiek un kā tos vadīt. Degustēsi fermentētus ēdienus un dzērienus, kā arī gatavosim sezonālos dārzeņus.

Dalības maksa: 25 EUR

Meistarklases ilgums: apmēram 3,5–4 h

Vietu skaits ierobežots, pieteikšanās obligāta.

Saistītas tēmas